Foto Shoot Samenwerking Rowena Grace Photography

Na een aantal keer afgesproken te hebben met Rowena stond de datum vast. Het model was er klaar voor, de bloemen waren uitgezocht en zelfs het weer zat mee! De samenwerking verliep soepeltjes en we waren beide enthousiast. De ochtend van de shoot werden de bloemen opgehaald en kon de shoot beginnen!

Die avond nog ontving ik een berichtje hoe mooi de bloemen waren en hoe goed de shoot was verlopen. De foto's zouden bewerkt worden en ik moest dus geduldig de foto's afwachten. Maar hier dan het resultaat van de shoot met model Hannah. 

 

Ook zo'n mooie shoot voor bijvoorbeeld jullie trouwdag? Kijk dan op https://rowenagracephotography.com/


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Buxusstek (woensdag, 08 februari 2017 16:02)

    Prachtig boeket! En hele mooie foto's