Trouwen en The Perfect Wedding!

Wat is The Perfect Wedding

www.theperfectwedding.nl is de site waar je alles kunt vinden over het plannen van een bruiloft. Op 1 website staan de mooiste trouwlocaties, de beste bakkers en creatieve bloemisten om zo jou bruiloft echt de mooiste dag van je leven te maken! En sinds kort staan ook wij op deze geweldige site!

 

Je kunt er terecht voor inspiratie maar ook kun je er gemakkelijk in contact komen met verschillende leveranciers, super toch!?

 

Neem een kijkje op onze TPW pagina:

 

https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/616/bloemen-met-liefde

 

Gaan jullie binnenkort trouwen? Stuur gerust een berichtje! Dit kan via TPW, e-mail of het contact formulier.


Gaan jullie trouwen?!

Gefeliciteerd! Bij deze speciale dag hoort met liefde en zorg ontworpen bruidswerk. Bloemen met liefde kan dit voor jullie verzorgen. De winkel Bloemen met Liefde is mijn passie en zoals de naam al zegt is het hoofdingrediënt in elk boeket een flinke portie liefde. Het gebruik van pure natuurlijke materialen, mooie afwerking en oog voor detail is waar we naar streven. Trouwen is een dag vol liefde, voor elkaar, maar ook voor de mensen om jullie heen. Door het gebruik van bloemen voor de bruid, de locatie, de gasten en de bruidegom is alles één passend geheel vol van liefde

Afspraak aangevraagd, en dan?

- Door middel van een vrijblijvend persoonlijk gesprek nemen we al jullie wensen en ideeën door. Hier neem ik de tijd voor, wat jullie wensen ook zijn, het is jullie dag en het moet voor jullie goed voelen! Aan de hand van de aangegeven wensen geef ik mijn advies en ideeën.

- Na het gesprek werk ik het gesprek uit, en stuur dit via de mail toe.

- Dan kunnen jullie in alle rust bekijken of het goed voelt. Eventuele ideeën en opmerkingen zijn dan natuurlijk ook nog welkom. Als jullie aangeven dat jullie het overal mee eens zijn maken we verdere afspraken.

- Dan ga ik het met liefde maken en kan het worden opgehaald of eventueel bezorgd worden!


Reactie schrijven

Commentaren: 0