Bruiloft T&N

Vrolijke bruiloft met veel kleur, natuurlijke materialen en een geweldig bruidspaar!

0 Berichten

Bruiloft N&F

meer lezen 1 Berichten

Bruiloft C&W

meer lezen 0 Berichten

Bruiloft A&K

meer lezen 1 Berichten

Lieve mama!

 

 

Vanaf het begin dat ik begon met Bloemen met Liefde kom jij elke zaterdag helpen. Schoonmaken, opruimen, thee zetten en aandringen dat ik het eens moet opdrinken in plaats van koud laten worden. Zelfs zo nu en dan klanten helpen, ook al weet ik dat je dat allemaal maar spannend vind. (doe je prima trouwens ;) )

 

Elke workshop avond help je mee. Koffie zetten, materialen uitdelen, opruimen na afloop. Dat scheelt een hele boel werk voor mij!

 

Je bent mijn mentale steun als ik me weer eens druk loop te maken of ik het allemaal wel goed doe. Je nuchtere kijk op bepaalde dingen is dan precies dat gene wat ik nodig heb, zodat ik weer gerust verder kan gaan.

 

Ik heb je zelfs zo ver gekregen om samen met mij op de voorpagina van "De Brug" te staan. (hihi) 

 

Nu ik 2,5 jaar bezig ben met Bloemen met Liefde besef ik me pas hoe jong ik was toen ik aan dit avontuur begon en hoe spannend dit voor jou en papa geweest moet zijn. 

Jullie staan beide altijd voor mij klaar en daar ben ik onwijs dankbaar voor!

 

Dus lieve mama (en papa natuurlijk ook) ik wilde je even in het zonnetje zetten. Ik weet dat je trots op mij bent, want dat zeg je vaak genoeg, maar het had me allemaal niet gelukt zonder jou!

 

Lieve mama, bedankt voor alles!

 

 

 

 

 

3 Berichten

Bloemen met Liefde op de Voorpagina!

0 Berichten

Blog voor Fleurametz: Kerst begint al in augustus

Kerst begint al in augustus

Ideeën ontstaan op de meest spontane momenten. Zo liep bloemiste Mandie Boom (22) op een warme augustusmiddag over straat toen ze haar vriend aanstootte: ‘Ik heb een leuk idee voor de kerstworkshop!’ Voor FleuraMetz noteerde Boom haar bevindingen over het voorbereiden op de kerstperiode.

‘Mijn vriend keek me wel even vragend aan, ja. Maar je moet op tijd plannen maken. Hoe dichterbij Kerst komt, hoe meer dingen je aan je hoofd hebt. Ik heb direct de ideeën geschetst en ze in mijn mapje met alle andere losse ideeën gestopt, zodat ik ze toen niet meer kon vergeten.”

Dadeltakken
“Kerst is voor bloemisten de drukste, maar zeker ook de leukste tijd van het jaar. Er zijn zoveel mooie materialen beschikbaar waar je lekker creatief mee aan de slag kunt gaan! In de winkel, Bloemen met liefde in Hendrik Ido Ambacht (NL), maken we graag gebruik van natuurlijke materialen. In onze kerststukjes hebben we af en toe zeker een glimmende kerstbal en wat glitters, maar we werken voornamelijk met verschillende soorten groen, Ilex, vetplantjes, hout, katjes, dadeltakken, en ga zo maar door. Ik ben er gek op!”

“We verkopen bloemen en kerststukken, maar ook allerlei interieurartikelen. Ik ben fan van de botanische kersttrend. Deze heeft in 2017 veel verschillende groene tinten: olijfgroen, donker kerstgroen, eucalyptus. Deze combineer je met planten, hout en andere natuurlijke materialen zoals mos en dennenappels. Je ziet ook de industriële kerst van vorig jaar terug, met stoere materialen en ambachtelijk gemaakte accessoires, maar mos ‘mag’ dit jaar dus ook in de kerstboom!”

 

“Ik ben blij dat in de trends ook het vertrouwde winterse wit terugkeert, gecombineerd met zachte pasteltinten zoals lila en lichtblauw. Natuurlijk zijn er meer trends te ontdekken, de klassieke kerstsfeer blijft terugkomen, maar om de rust te behouden in de winkel, lichten we er slechts een paar toe die het beste passen bij ons en onze doelgroep. De workshop is uitgewerkt, de extra hulp is geregeld! Nu nog een goed idee voor de etalage en Bloemen met liefde is klaar voor de Kerst!”

0 Berichten

Bruiloft C&N

 

Prachtige foto's ontvangen van dit mooie stel!

0 Berichten

Foto's bruiloft T&D

Mooie foto's ontvangen van het bruidswerk dat ik heb mogen maken voor T&D!

0 Berichten