Over ons

Mijn naam is Mandie Boom en vanaf juli 2015 ben ik de eigenaresse van Bloemen met Liefde. Bloemen met liefde is: passie, gevoel, kennis, enthousiasme en natuurlijk liefde voor het vak. Het is heerlijk om elke dag nieuwe arrangementen te mogen maken van de mooiste bloemen en planten. Scherp blijven op de ontwikkelingen in de bloemenbranche is belangrijk, maar we blijven vooral dichtbij onze eigen visie en stijl.

Stoere, fleurige bloemen en speciaal ontworpen boeketten zijn waar we naar streven. Iedereen is anders en daarom zijn onze boeketten dat ook. Op deze manier heeft elk boeket haar persoonlijke kracht. Er worden alleen bloemen en planten ingekocht van de beste kwaliteit en er wordt zoveel mogelijk geselecteerd op producten met de MPS en FFP keurmerken. Deze keurmerken staan voor het duurzaam en eerlijk telen van bloemen. Ook staan deze keurmerken voor de beste kwaliteit. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk genieten van onze bloemen.

Bij Bloemen met Liefde vindt u losse bloemen, planten, samengestelde boeketten, rouwwerk, bruidswerk, woonaccessoires en cadeau artikelen.

Met fleurige groet,
Mandie Boom

bloemen met liefde hendrik ido ambacht
Commentaren: 0