Over Mij

Hi, mijn naam is Mandie Boom en van juli 2015 tot juli 2020 heb ik de bloemenwinkel Bloemen met Liefde gehad. Omdat ik steeds meer bruidsbloemwerk opdrachten kreeg en voelde dat dit echt mijn passie was, besloot ik om te stoppen met de fysieke winkel en mij helemaal te richten op Bruidsbloemwerk vanuit mijn ateliertje aan huis. De bloemenwinkel is overgenomen door mijn vriendin Linda die haar bloemenwinkel Floralin is gestart.

Bloemen met Liefde is mijn passie en zoals de naam al zegt is het hoofdingrediënt in elk boeket een flinke portie liefde. Het gebruik van pure natuurlijke materialen, mooie afwerking en oog voor detail is waar ik naar streef. Trouwen is een dag vol liefde, voor elkaar, maar ook voor de mensen om jullie heen. Door het gebruik van bloemen voor de bruid, de locatie, de gasten en de bruidegom is alles één passend geheel vol van liefde.

"Trouwen. Een dag vol liefde. Voor elkaar, de mensen om jullie heen en in de details van bij jullie passend bloemwerk." 

Hoe werkt Bloemen met Liefde?

- Door middel van een vrijblijvend persoonlijk gesprek nemen we al jullie wensen en ideeën door. Hier neem ik de tijd voor, wat jullie wensen ook zijn, het is jullie dag en het moet voor jullie goed voelen! Aan de hand van de aangegeven wensen geef ik mijn advies en ideeën.

- Na het gesprek werk ik het gesprek uit, en stuur dit samen met de offerte via de mail toe.

- Dan kunnen jullie in alle rust bekijken of het goed voelt. Eventuele ideeën en opmerkingen zijn dan natuurlijk ook nog welkom. Als jullie aangeven dat jullie overal mee eens zijn maken we verdere afspraken.

- Dan ga ik het bruidsbloemwerk met liefde maken en kan het worden opgehaald of eventueel bezorgd worden!

      

Gaan jullie trouwen? neem dan vooral een kijkje bij trouwen om mijn portfolio te bekijken. Of vraag een persoonlijk gesprek aan via contact.

Met fleurige groet,
Mandie Boom

bloemen met liefde hendrik ido ambacht
Commentaren: 0