2023 Is Volgeboekt


Ons bruidswerk

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! En bij deze speciale dag hoort met liefde en zorg ontworpen bruidswerk. Bloemen met liefde kan dit voor jullie verzorgen. Bloemen met Liefde is mijn passie en zoals de naam al zegt is het hoofdingrediënt in elk boeket een flinke portie liefde. Het gebruik van pure natuurlijke materialen, mooie afwerking en oog voor detail is waar we naar streven. Trouwen is een dag vol liefde, voor elkaar, maar ook voor de mensen om jullie heen. Door het gebruik van bloemen voor de bruid, de locatie, de gasten en de bruidegom is alles één passend geheel vol van liefde.

Via een persoonlijk gesprek kan ik jullie adviseren bij het uitzoeken van bruidsbloemwerk dat past bij jullie en jullie bruiloft.

Maar Mandie, hoeveel kost dat nou zo'n bruidsboeket?; Nou, omdat er zoveel mogelijk is is dat altijd moeilijk om te zeggen. Wel kan ik zeggen dat een bruidsboeket gemiddeld 150 euro kost. Dit kan afhankelijk van jullie bloemkeuze, de grote van het boeket en het seizoen waarin jullie trouwen hoger of lager uitkomen.

Een afspraak maken mogelijk via het contactformulier of via de e-mail, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op!

Lees ervaringen van klanten op onze The Perfect Wedding pagina


Meer inspiratie? Bekijk ons Blog!