Bedrijfsbloemwerk

Bloemen voor op de balie van uw bedrijf kunnen net de ‘finishing touch’ zijn voor de sfeer die u wilt overbrengen op uw klanten. Als u wilt kunnen wij tijdens een afspraak bij uw bedrijf overleggen wat voor bloemwerk of plantenarrangement geschikt is voor bijvoorbeeld de balie, in het kantoor of voor de showroom.

Indien u geïnteresseerd bent kunnen we uw wensen opnemen in een zakelijk abonnement. Hierin kunnen we afspraken maken over welke frequentie het bloemwerk wordt geleverd bij uw bedrijf.

Ook kunnen er afspraken gemaakt worden over bloemwerk voor uw medewerkers of zakelijke relaties. Verjaardagen van medewerkers kunt u voor een langere periode doorgeven, zodat uw bloemengroet altijd op de juiste plek en plaats bezorgd wordt. Geboorte, ziekte, overlijden, een opening of een jubileum kan per e-mail of telefonisch doorgegeven worden zodat we passend bloemenwerk kunnen verzorgen.

Voor meer informatie bent u natuurlijk altijd welkom in de winkel of kunt u bellen naar 078-6822633. Ook kunt u online een afspraak maken via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag nu gratis een vrijblijvend proefabonnement aan! 

Meer informatie over onze 'standaard' abonnementen voor zowel zakelijk als particulier kunt u op onderstaande link vinden.

www.bloemenmetliefde.nl/abonnement